Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Ben jij onze nieuwe collega?

Geplaatst op:
02-12-2014
Vacature wijkmeester

Wij zoeken een wijkmeester voor 36 uur in de week.

Als wijkmeester ben je de ogen en oren van Waterweg Wonen in de buurt. Je signaleert het als eerste wanneer er op sociaal en/of technisch vlak iets aan de hand is en handelt dit meteen op een juiste manier af. Je onderhoudt contacten met bewoners, spreekt bewoners aan op hun verantwoordelijkheden en bemiddelt als dat nodig is. Je draagt er aan bij dat mensen prettig wonen in hun wijk. Kortom, je zorgt er samen met de bewoners voor dat de wijk schoon, heel en veilig is én blijft. Om de werkzaamheden in goede banen te leiden heb je regelmatig overleg met collega’s en met de teamleider Klantvraag. Maar je houdt ook contact met partners in de wijk, zoals politie, Irado, schoonmaakbedrijven en de gemeente om probleemsituaties voortvarend aan te pakken.

Kennis en kunde
Als wijkmeester moet je zeer stevig in je schoenen staan. Je gaat een gesprek met onze bewoners nooit uit de weg. Verder kun je goed met mensen omgaan, goed samenwerken en weet je op een tactische wijze adviezen en voorlichting te geven. De functie is op MBO niveau, je achtergrond is bijvoorbeeld MBO Sociaalmaatschappelijk dienstverlener.

Salaris
Het salaris voor deze zelfstandige en afwisselende functie heeft een startniveau van € 2.154,00 en een eindniveau van € 2.693,00 bruto per maand (schaal D) op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring).

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie met curriculum vitae vóór 19 december naar vacature@waterwegwonen.nl en overtuig ons van jouw capaciteiten! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marina de Vries, teamleider Klantvraag of Monique Hooghuis, manager Klant. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De kosten voor de Verklaring Omtrent het Gedrag worden door Waterweg Wonen vergoed.

Wij willen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature