Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Naam gezocht voor het eerste deelplan

icoon_ActieplanWonen
Geplaatst op:
20-10-2014
Thema’s:
Wij staan voor Actieplan Wonen
logo met vogels

voor De Nieuwe Vogelbuurt

Waterweg Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid West zijn op zoek naar een leuke, toepasselijke projectnaam voor het eerste deelplan van De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy.

Tot 2020 worden in De Nieuwe Vogelbuurt worden 430 aantrekkelijke eengezinswoningen gerealiseerd. Toekomst-Noord wordt het eerste gebied in De Nieuwe Vogelbuurt dat een metamorfose ondergaat. Hier realiseren Waterweg Wonen en Dura Vermeer 170 nieuwbouwwoningen in vijf fases. Waterweg Wonen en Dura Vermeer zijn op zoek naar een leuke, toepasselijke projectnaam.

Heb jij een goed idee? Stuur jouw voorstel vóór 22 oktober aanstaande naar info@denieuwevogelbuurt.nl onder vermelding van ‘prijsvraag’. De leukste inzending wordt niet alleen beloond met eeuwige roem, maar ook met een cadeaubon voor De Vreemde Vogel in Vlaardingen!

De Nieuwe Vogelbuurt De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy biedt ruimte voor jouw toekomst! Het wordt bij uitstek een plek waar starters en jonge gezinnen zich thuis voelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt, waar tegelijkertijd alle voorzieningen bij de hand zijn. Kijk voor meer informatie over het nieuwbouwproject op www.denieuwevogelbuurt.nl.