Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Nog een theaterprijs voor onze huurders!

icoon_Goedbeheer icoon_Partnerschap
Geplaatst op:
08-10-2014
Thema’s:
Wij staan voor goed beheer Wij staan voor Partnerschap
Op sterk water poster liggend

ImproCabaretgroep ‘Op Sterk Water’ in de Stadsgehoorzaal

Op donderdag 6 november is er een speciale theateravond voor de vrijwilligers van Waterweg Wonen. Huurders die zich inzetten via Huurdersraad, bewonerscommissies of activiteitencommissies hebben allemaal een uitnodiging ontvangen voor een bijzondere theateravond in de Stadsgehoorzaal.

Programma van de avond:
Wij heten u van harte welkom vanaf 19.30 uur met koffie en muziek in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Om 20.00 uur start het hoofdprogramma in de Harmonie. U en wij worden verrast door de ImproCabaretgroep ‘Op Sterk Water’, volgens de kenners één van de toonaangevende en grappigste cabaretgroepen van dit moment. Dit optreden duurt tot ongeveer 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om elkaar informeel, onder het genot van een drankje en opnieuw muziek, te ontmoeten. Om 22.30 uur sluiten we de avond af.

Nog kaarten beschikbaar!
Nu zijn er nog 30 kaarten over en die willen we graag verdelen onder onze huurders. Heeft u interesse? Ga dan naar onze Facebookpagina en laat dan een bericht achter onder het Facebookbericht. De eerste 30 huurders krijgen allemaal één kaart.

Voorwaarden:
Deze actie is alleen bestemd voor huurders van Waterweg Wonen. Personeelsleden van Waterweg Wonen zijn uitgesloten van deelname.