Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Vlaardingen SuperTalent 2014

icoon_Goedbeheer
Geplaatst op:
28-06-2014
Thema’s:
Wij staan voor goed beheer
KF_supertalent_logo

Wie is het grootste talent van Vlaardingen?

GEZOCHT! VLAARDINGS SUPERTALENT
Heb jij een band of speel en zing jij solo de sterren van de hemel? Heb jij standaard de lachers op je hand? Steel jij de show op de dansvloer? Kortom, ben jij een rapper, danser(es), muzikant, zanger(es), stand-up comedian, clown, de nieuwe Hans Klok/Kazan, acrobaat of andersoortige artiest? Dan zoeken we jou! Waterweg Wonen en De Kroepoekfabriek hebben allebei een groot hart voor de stad. Samen willen ze talent een podium geven en met elkaar werken aan een mooier en leuker Vlaardingen. Daarom organiseert De KF, in samenwerking met Waterweg Wonen, dé nieuwe talentenjacht van Vlaardingen: Vlaardingen SuperTalent 2014. 

Tijdens Vlaardingen SuperTalent strijden in vier voorrondes verschillende artiesten uit de Babberspolder, Holy, Westwijk en het Centrum in De Kroepoekfabriek met elkaar om een plek in de Grote Finale op het podium van De KF, op zondag 30 november. Het ‘Vlaardingen SuperTalent 2014’ wint, naast eeuwige roem, een masterclass op maat, vrijkaartjes voor alle Fans uit de Buurt die er die avond bij zijn om aan te moedigen en een customized bandshirt.

Doe mee!
Inschrijven kan direct, op de website van De Kroepoekfabriek. Ga naar: http://www.kroepoekfabriek.nl/supertalent2014/ en vul hier het inschrijfformulier volledig in. Telefonisch inschrijven kan ook. Bel dan even naar 010 4455580. Let op, per act moet er minimaal één persoon in de betreffende wijk wonen. Verder is elke vorm van podiumkunst toegestaan; alles mag, behalve playback. Iedereen, jong(er) en oud(er), is van harte uitgenodigd om te laten zien wat hij/zij in huis heeft.

De voorrondes vinden plaats in De Kroepoekfabriek op:

Zondag 5 oktober 2014      - Voorronde 1: Westwijk            15.00 – 18.00 uur
Zondag 19 oktober 2014    - Voorronde 2: Holy                  15.00 – 18.00 uur
Zondag 2 november 2014   - Voorronde 3: Babberspolder    15.00 – 18.00 uur
Zondag 16 november 2014 - Voorronde 4: Centrum            15.00 – 18.00 uur

De Grote Finale, ook in De Kroepoekfabriek, is op zondag 30 november 2014 van
15:00 tot 18:00 uur.

Waterweg Wonen
Waterweg Wonen is er van overtuigd dat plezierig wonen verder gaat dan een fijn huis alleen. Een gezellige buurt, een mooie wijk en een veilige, bruisende stad zijn minstens nét zo belangrijk. Waterweg Wonen spant zich daarom bijzonder in – voor en met haar huurders– om ook daar aan bij te dragen. Precies om die reden levert Waterweg Wonen een positieve bijdrage aan dit unieke evenement in de stad Vlaardingen.