Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Website WoonnetRijnmond gaat vernieuwen!

icoon_Maatwerk icoon_Partnerschap
Geplaatst op:
22-06-2015
Thema’s:
Wij staan voor maatwerk Wij staan voor Partnerschap
AfbeeldingBewonersblad_HR

Vanaf 29 juni online.

Zoekt u een woning in de stadsregio Rotterdam? Het is straks nóg gemakkelijker om online een woning te vinden. WoonnetRijnmond.nl is dé plek voor ‘n nieuwe stek!

Meer wonen, meer zoekgemak
Vanaf 29 juni gaat de vernieuwde website WoonnetRijnmond.nl live. De website wordt completer, sneller en doeltreffender dan ooit en zet uw woonwensen centraal. Wanneer u een woning zoekt, vindt u er uw weg binnen al ons aanbod en dat van de andere corporaties in de stadsregio Rotterdam.

Nieuwe site, nieuwe gegevens nodig!
Maakt u als woningzoekende nu al gebruik van WoonnetRijnmond? Dan kunt u tussen 22 en 29 juni uw gegevens alvast aanpassen en een account aanmaken. U ontvangt hierover een e-mail van WoonnetRijnmond. In deze week kunt u op www.woonnetrijnmond.nl helaas niet reageren op woningen in verband met het omzetten van alle gegevens. Vanaf 29 juni staat de vernieuwde website online en kunt u op zoek naar uw nieuwe stek. Wel kunt u deze week via www.waterwegwonen.nl reageren op direct te huurwoningen, huurwoningen in de vrije sector en koopwoningen.

De belangrijkste veranderingen
Achter de schermen wordt hard gewerkt om de www.woonnetrijnmond.nl aan te passen. Los van een aantrekkelijke, nieuwe vormgeving zijn de grootste veranderingen:
- de vrijkomende woningen komen voortaan niet meer wekelijks, maar dagelijks online waardoor er een doorlopend woningaanbod is
- u kunt online volgen (realtime) hoe uw kansen zijn op de woningen waarop u reageert
- er komt een online helpdesk die uw vragen beantwoordt over de werking van de website, de inschrijving en het nieuwe woonruimtebemiddelingssysteem
- de website is geschikt voor tablet en smartphone
- iedereen kan online zoeken, maar om op huurwoningen (sociale én vrije sector) te mogen reageren betaalt u €10 per jaar.