Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Zoektocht Vlaardings talent van start!

icoon_Goedbeheer icoon_Partnerschap
Geplaatst op:
16-09-2014
Thema’s:
Wij staan voor goed beheer Wij staan voor Partnerschap
Foto pagina 3 talentenjacht

Laat je verrassen tijdens een gratis middag uit!

In oktober en november gaat De Kroepoekfabriek op zoek naar hét SuperTalent van Vlaardingen. De afgelopen periode konden talenten zich inschrijven. En dat is massaal gedaan door heel, heel veel verschillende artiesten; van bands tot dansers, van goochelaars tot comedians en van 10 jaar tot bijna 70 jaar. Inmiddels zijn alle plekken in de voorrondes gevuld en is het aftellen begonnen…

In vier voorrondes strijden verschillende artiesten met elkaar om een plek in de Grote Finale op zondag 30 november. De eerste voorronde staat gepland voor zondagmiddag 5 oktober a.s. Het ‘Vlaardingen SuperTalent 2014’ wint een masterclass op maat en een eigen (band)shirt. De inschrijvingen zijn zeer divers;  rap, percussie, goochelen, rock, of zang, het kan allemaal! De jongste deelnemer is 10 jaar en de oudste 68 jaar. Ben je nieuwsgierig naar het talent in Vlaardingen? Of ken je iemand die mee doet en wil je hem/haar aanmoedigen? Je bent bij deze van harte uitgenodigd  tijdens de voorrondes in De Kroepoekfabriek. Laat je verrassen!

Voorrondes: Tijd:
Zo. 5 oktober Voorronde 1: Westwijk 15:00 - 18:00 uur
Zo. 19 oktober Voorronde 2: Holy 15:00 - 18:00 uur
Zo. 2 november Voorronde 3: Babberspolder 15:00 - 18:00 uur
Zo. 16 november Voorronde 4: Centrum 15:00 - 18:00 uur
Zo. 30 november
Grote Finale 15:00 - 18:00 uur


Waterweg Wonen
Waterweg Wonen vindt dat plezierig wonen verder gaat dan een fijn huis alleen. Een gezellige buurt, een mooie wijk en een veilige, maar ook bruisende stad zijn minstens nét zo belangrijk. Om die reden draagt Waterweg Wonen, voor en met haar huurders, bij aan dit bijzondere evenement, dat plaatsvindt op hét talentpodium van de stad. “Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een talentenjacht in de wijken, waar Waterweg Wonen veel contacten heeft, is daar een prima evenement voor. Wij kijken ernaar uit om Vlaardings talent een podium te geven”, aldus een enthousiaste KF-directeur Renske Verbeek.