Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Zomerterras 2014

icoon_Goedbeheer
Geplaatst op:
11-08-2014
Thema’s:
Wij staan voor goed beheer

Mede mogelijk gemaakt door Waterweg Wonen.

Een mooie zomer, tijdens de zondag familiedag
Waterweg Wonen maakt het Zomerterras mede mogelijk

VLAARDINGEN, maandag 11 augustus – Het belooft een mooie zomer te worden… gewoon hier, in uw eigen stad! Drie weekenden lang in augustus zal het stadspark van Vlaardingen bruisen van muziek, theater, poëzie en dans. En het mooie is dat alle Vlaardingers welkom zijn. Met het Zomerterras wordt de zomer in Vlaardingen nét nog een stukje mooier dan in de rest van Nederland. Waterweg Wonen draagt daar graag een steentje aan bij.

Meer dan een huis
Ruim een derde van alle Vlaardingers heeft zijn of haar thuis gevonden in een huur- of koopwoning van de Vlaardingse corporatie. Waterweg Wonen is er echter van overtuigd dat plezierig wonen verder gaat dan een fijn huis alleen. Een gezellige buurt, een mooie wijk en een veilige, bruisende stad zijn minstens nét zo belangrijk.  Waterweg Wonen spant zich daarom bijzonder in – voor en met haar huurders en kopers– om ook daar aan bij te dragen. Precies om die reden levert Waterweg Wonen op vele gebieden een positieve bijdrage aan de stad Vlaardingen. Onder meer door activiteiten te organiseren en te ondersteunen die bewoners dichter bij elkaar brengen en het onderling respect voor elkaar vergroten.

Zondag, familiedag
Mensen met een laag inkomen en mensen met een kwetsbare positie op de woningmarkt staan bij Waterweg Wonen voorop. Belangrijk dat ook zij van een prachtige zomer kunnen genieten. Samen met hun familie, buren, wijkgenoten en mede-Vlaardingers. Daarom maakt Waterweg Wonen de zondag familiedagen van het Zomerterras mede mogelijk. Leuke dagen waar iedereen gratis aan kan deelnemen.