Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Ben jij ook bij de finale van Expeditie Marnix?

vitaal icoon_Maatwerk icoon_Partnerschap
Geplaatst op:
14-01-2019
Thema’s:
Vitaal Wij staan voor maatwerk Wij staan voor Partnerschap
Confetti

Meld je snel aan!
Wil je ook zien hoe de finalisten van Expeditie Marnix strijden voor het beste grote en kleine idee? Kom dan woensdag 23 januari naar de finale, en meld je aan.

Tijd: inloop vanaf 14:00 uur,

start 14:30 tot 17:00 met borrel

Locatie: Marnixflat

Adres: Marnixlaan 19-299, Vlaardingen

Zowel (buurt)bewoners als organisaties hebben bijzondere ideeën ingediend om het woongeluk in de Marnixflat in Vlaardingen te verbeteren. Benieuwd naar de finalisten? Kijk dan op de website naar de beste 5 kleine en beste 5 grote ideeën.

Programma
Onze directeur-bestuurder Marieke Kolsteeg zal de finale openen. Vervolgens presenteren de finalisten hun kleine of grote idee. De jury bestaat uit twee betrokken bewoners, een jonge buurtondernemer en ex-wethouder Hans Versluijs. Zij reiken de winnaars van het beste kleine en het beste grote idee de prijs uit. Daarnaast mag ook het publiek één winnaar kiezen. Na de uitreiking is er ruimte voor gezelligheid en netwerken tijdens de borrel.  

Het belooft een spannende dag te worden die je niet mag missen! In verband met de catering willen wij graag weten of je komt. We willen je dan ook vriendelijk vragen om zich aan te melden.

Tot de 23e!