Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Bewonersavond Huurdersraad 22 april vervalt

Geplaatst op:
06-04-2020
Hr 2020

Berichtje van de Huurdersraad

Beste huurders van Waterweg Wonen,

In Watermerk nr. 1 van maart 2020, dat recent is verspreid, staat een aankondiging voor een bewonersavond voor huurders van Waterweg Wonen. De bewonersavond zou zijn op woensdag 22 april. Vanwege alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan deze avond natuurlijk niet doorgaan.

Plannen nu en in de toekomst
Op 22 april hadden we u willen vertellen over onze plannen voor de toekomst. En hoe we huurders, u dus, daar meer bij kunnen betrekken. We kunnen uw ideeën en inzet namelijk heel goed gebruiken. Afgelopen jaar zijn drie bestuursleden gestopt met hun werk voor de Huurdersraad. Hiervoor is nog geen vervanging, zodat we nog maar met weinig mensen zijn. Neemt niet weg dat we enthousiast doorgaan met het geven van adviezen aan Waterweg Wonen over bijvoorbeeld de Warmtewet, gasloos koken, de huurronde 2020 en het huurbeleid. Ook in deze moeilijke periode vanwege het coronavirus.

Achter de schermen werken we aan een campagne om alle huurders van Waterweg Wonen te informeren over het werk van de Huurdersraad. We zetten ons graag in voor de belangen van alle huurders van Waterweg Wonen, maar we zijn erg benieuwd naar uw ideeën.

Contact en informatie
Onze website is tijdelijk uit de lucht omdat die een andere opzet krijgt. We laten binnenkort ook op andere manieren van ons horen.

Heeft u vragen over de Huurdersraad, dan kunt u een e-mail sturen naar: huurdersraad.waterwegwonen@kpnmail.nl.

Zit u met een probleem over uw woning, omgeving of wijk en komt u er met Waterweg Wonen niet uit? Maak een afspraak voor ons spreekuur via het emailadres: spreekuur.huurdersraad@kpnmail.nl.

U kunt ook bellen naar: 06 – 398 653 78.

Namens het bestuur van de Huurdersraad Waterweg Wonen,
Joop Eigenraam, waarnemend voorzitter