Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

De finalisten van Expeditie Marnix zijn bekend!

vitaal icoon_Goedbeheer icoon_Partnerschap
Geplaatst op:
20-12-2018
Thema’s:
Vitaal Wij staan voor goed beheer Wij staan voor Partnerschap

Onder de noemer Expeditie Marnix konden de afgelopen maand (buurt)bewoners en organisaties hun ideeën indienen voor het huidige en toekomstige woongeluk voor de Marnixflat. Dit was een mix van grote en kleine ideeën. De jury koos uit ruim 30 ideeën de beste tien uit voor de finale van Expeditie Marnix. Lid van de jury zijn bewoners Koos van Deventer en Marja Bal en ex-wethouder Hans Versluijs.

“Het was lastig om de tien beste te kiezen, maar we zijn eruit gekomen! We hebben erop gelet welke ideeën het hoogste scoorden op originaliteit, impact, realisme en levensbestendigheid”, aldus Hans Versluijs.
Benieuwd naar de finalisten? Kijk dan op de website naar de beste 5 kleine en beste 5 grote ideeën.

Finale
Alle deelnemers, (buurt)bewoners en geïnteresseerde organisaties zijn uitgenodigd om de finale bij te wonen. Op 23 januari 2019 ben je welkom vanaf 14:00 uur en start het programma om 14:30 uur. Vanaf 17:00 uur vindt de borrel plaats, waar alle gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan. In verband met de catering horen wij graag of je komt. We willen je dan ook vriendelijk vragen je aan te melden via deze link.

Expeditie Marnix is een samenwerking tussen Waterweg Wonen en adviesbureau Jonge Honden. We zochten ideeën in de voor bewoners belangrijke thema’s: bewegen, mobiliteit en verbinding. Voor vragen kun je contact opnemen met Juliët van Es en Tessa de Leede via info@expeditiemarnix.nl.