Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Feestmaand in de Babberspolder bij Muwi 1

vitaal icoon_Goedbeheer
Geplaatst op:
03-06-2019
Thema’s:
Vitaal Wij staan voor goed beheer

Van 4 juni tot en met 29 juni is het vier weken feest in de buurt Muwi 1 in de Babberspolder. Onder de naam ‘Bij ons in de buurt’ vinden er vele leuke gratis activiteiten plaats voor jong en oud. Er is een uitgebreid programma!

Iedereen doet mee!
Onder het genot van een lekkere kop soep of pannenkoek, tijdens sport- en kinderactiviteiten, dansvoorstellingen, de wijkschoonmaak- of opfleuracties praten we met elkaar over wat u belangrijk vindt voor uw buurt. Mogelijk komen we ook bij u langs voor een praatje.

Onder het motto ‘iedereen doet mee!’ zorgen we er gezamenlijk voor dat ook na de vier feestweken de buurt mooi, actief en leefbaar blijft.

Meer informatie
Op www.vlaardingen.nl/muwi1 leest u meer over het programma.

Samenwerking
Voor meer samenwerking, verbinding en vertrouwen is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen en weten wat er speelt. Daarom nemen wij het initiatief om met u, als bewoner van Muwi 1, in gesprek te gaan over wat er leeft en hoe de buurt schoon, veilig en betrokken te houden. ‘Bij ons in de buurt is een initiatief van onder andere bewonersorganisaties, sportverenigingen, Waterweg Wonen, het Buurtpunt, de sociale wijkonderneming, de Buurtvrouw, Minters, de politie en de gemeente.