Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Gooi ongewenste reclame en bladen in uw papierbak of plak een sticker op uw brievenbus

Toekomstbestendig icoon_Duurzaamheid icoon_Goedbeheer
Geplaatst op:
16-02-2018
Thema’s:
Toekomstbestendigde organisatie Wij staan voor duurzaamheid Wij staan voor goed beheer
Plak een sticker op uw brievenbus!

Plak een sticker op uw brievenbus!

Regelmatig zien we dat bewoners reclamefolders en andere bladen zomaar in een hoek náást de brievenbussen gooien. Terwijl het toch heel eenvoudig lijkt om het mee naar de woning te nemen en daar weg te gooien (in uw papierbak) of buiten in de papiercontainer. Geregeld schrijven wij bewoners hierover aan. Het is namelijk brandgevaarlijk. Bovendien is al die rommel toch een doorn in het oog.

Ook bij de Johannes Poststraat hebben we bewoners gevraagd de rommel zelf op te ruimen. Of een nee-nee of nee-ja sticker op de brievenbus te plakken. Deze keer hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en bij deze flat zelf stickers opgeplakt. De nee-nee sticker die wij geplakt hebben, vervangen wij spoedig in een nee-ja sticker. Met deze sticker wordt geen reclame meer bezorgd maar wel de huis-aan-huisbladen.
Het is niet onze bedoeling dit bij alle brievenbussen te doen. Gooi uw ongewenste reclame en bladen alstublieft zelf in de papierbak of -container! Of plak een sticker op uw brievenbus als u geen ongeadresseerde post wilt ontvangen.

U kunt de sticker ophalen bij de receptie van het stadskantoor te Vlaardingen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. U kunt ook bellen naar tel. (010) 248 4000 en uw adresgegevens doorgeven. U ontvangt dan de sticker per post.