Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Jaarverslag 2018 'Volop in beweging'

Geplaatst op:
04-07-2019
groepsfoto

Met het jaarverslag verantwoorden wij aan onze klanten, onze belanghouders en partners onze activiteiten, bestede middelen en behaalde prestaties in 2018.

Videoclip van ons jaarverslag!
In een ware videoclip laten alle medewerkers van Waterweg Wonen al zingend en dansend zien wat wij (samen met vele anderen) in 2018 gedaan hebben, voor onze bewoners én de stad Vlaardingen. 

Met een schema laten we in het kort, overzichtelijk alles uit het jaarverslag zien. Klik op een van onze ambities en bekijk in beeld/film wat we in 2018 gedaan hebben.

Uitgebreide versie
Wil je nog meer lezen? Dan kun je uiteraard ook ons uitgebreide jaarverslag bekijken. 

Volop in beweging 
In 2018 waren wij volop in beweging. In beweging op vele verschillende fronten. We hebben een mooie nieuwe wijk Babberspolder Oost opgeleverd, zijn de vernieuwing in de Westwijk gestart en hebben die in Holy-Zuidoost voortgezet. Ook op het gebied van duurzaamheid waren we in beweging. We hebben een uniek Nul-op-de-meter-appartementengebouw gerealiseerd en biomassaketels geplaatst. Met het maken van een klantvisie en het in gang zetten van de planvorming voor een nieuw bedrijfsplan keken we naar de toekomst. Met alle medewerkers (van onder naar boven) maar ook met onze klanten en relaties (van buiten naar binnen).

Veel van onze voorgenomen resultaten voor 2018 zijn behaald. Onze klanten en belanghouders beoordeelden onze inspanningen positief. Daar zijn we trots op. En het motiveert ons om ook het komend jaar met onze bewoners, medewerkers en met jou aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen.

Wij horen graag jouw mening!
Wij zijn zeer benieuwd wat je van ons Jaarverslag 2018 vindt. Geef je mening, oordeel of suggestie aan ons door via: info@waterwegwonen.nl.