Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Nieuw lid Raad van Commissarissen

DroomwolkWerkgeluk DroomwolkWoongelukeenplekvooriedereen ONDERNEMERSCHAP woongelukWZZ
Geplaatst op:
28-12-2021
Thema’s:
Betrokken, gemotiveerde, leergierige medewerkers. Een plek voor iedereen Gemeenschappelijke maatschappelijke agenda Wonen zonder zorgen
RvC-Gerard Kohsiek

Gerard Kohsiek treedt per 1 januari 2022 toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Waterweg Wonen.

Gerard Kohsiek treedt per 1 januari 2022 toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Waterweg Wonen. Zijn taakgebied wordt ‘Vastgoed & Gebiedsontwikkeling’. Hij is voorgedragen door de Huurdersraad Waterweg Wonen.

Gerard Kohsiek is een ervaren ondernemer met hart voor de maatschappij. Hij is vanaf 2017 directeur (medeoprichter en mede-eigenaar) van het bedrijf Wonam. Wonam investeert in en beheert huur(nieuwbouw)woningen voor onder andere middeninkomens in Amsterdam en Utrecht.

Vanuit deze rol kent hij het belang van een goede sociale huisvesting. Hij heeft een scherpe, strategische antenne en veel kennis en expertise op het gebied van vastgoed & gebiedsontwikkeling. Hij is ook lid van de Raad van Commissarissen bij Wooncompagnie in Hoorn.

De Raad ziet de komst van Gerard Kohsiek als een waardevolle aanvulling op de samenstelling van het RvC-team en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

Hans Riemens, waarnemend voorzitter van de Huurdersraad Waterweg Wonen: “Wij zijn blij met de komst van Gerard Kohsiek naar de RvC van Waterweg Wonen. Met Gerard hebben we een ervaren volkshuisvester aangetrokken. Hij brengt veel nieuwe kennis mee. We verwachten dat hij daarmee bijdraagt aan het Woongeluk van veel Vlaardingers. We verheugen ons op een prettige samenwerking en wensen hem veel succes!”