Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Renda on tour: Soendalaan Vlaardingen

icoon_Duurzaamheid
Geplaatst op:
22-02-2018
Thema’s:
Wij staan voor duurzaamheid

over het 2nd Skin® concept van BIK bouw

Aan de Soendalaan renoveren wij, als een van de eerste corporaties, portiekwoningen tot Nul-op-de-meter woningen. Hiervoor gebruiken wij het 2nd Skin® concept van BIK bouw, in samenwerking met  Sto Isoned, Itho Daalderop, Kingspan, Climate KIC. Ook de TU Delft is hierbij betrokken.

Renda bijeenkomst
Op donderdagmiddag 12 april openen wij de deuren van onze modelwoning voor een Renda-netwerk bijeenkomst. Dit event is vooral interessant voor (beleids)medewerkers van corporaties van afdelingen duurzaamheid, vastgoed, innovatie en wonen. En voor bouwers, groot onderhoudsbedrijven en adviseurs. Klik hier om meer te lezen over deze Renda bijeenkomst of om je in schrijven. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Rondleidingen
Naast deze Renda bijeenkomst organiseren wij (op afspraak) in de maanden april en mei nog meer rondleidingen. Dit doen wij om zoveel mogelijk geïnteresseerde partijen de kans te bieden om meer te weten te komen over deze bijzondere manier van renoveren. Neem in dat geval contact op met: BIK bouw, telefoon 0181-726 946 of via info@bikbouw.nl.