Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Vacature: medewerker Service en Onderhoud

Geplaatst op:
25-09-2019
Allrounder7

Wij zoeken een

medewerker Service & Onderhoud m/v

voor 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als medewerker Service & Onderhoud voer je zelfstandig en servicegericht reparatiewerkzaamheden uit op verschillende vakgebieden. Je repareert of vervangt naar tevredenheid van onze klant defecte onderdelen van de woning:

• Je herstelt kozijnen en hangt deuren af;
• Je herstelt of vervangt hang- en sluitwerk;
• Je voert eenvoudig stucwerk uit;
• Je repareert of vervangt sanitair & tegelwerk en voert kleine loodgieterswerkzaamheden
   uit;
• Je voert een woning APK uit, waarbij je diverse onderdelen keurt;
• Je plaatst standaardkeukens.

Hoe pak je dat aan?
Je begint je dag met het doornemen van je planning op je iPad. Hierna ga je op pad met je bus die voorzien is van de meest gebruikte materialen. Bij onze klant aangekomen, voer je de opdracht uit. Omdat Waterweg Wonen een tevreden klant heel belangrijk vindt, kijk je goed om je heen en luister je naar de klant.

Omdat je digitaal ook twee rechterhanden hebt maak je samen met de bewoner een vervolgafspraak op je iPad als er eventueel extra werkzaamheden zijn.

Op weg naar de volgende afspraak ontvang je van de planner een spoedklus: even een klant helpen die is buitengesloten. Kun je niet op tijd zijn bij de volgende klant? Dan bel je de klant even op om dit door te geven. Naast alle onderhoudswerkzaamheden beheer en onderhoud je ook je eigen materiaal en gereedschap. Deze zijn altijd piekfijn in orde.

Alle werkzaamheden die je uitvoert en de gebruikte materialen administreer je zelf in ons systeem, zodat ook dit dagelijks up-to-date is en de gebruikte materialen automatisch aangevuld kunnen worden in je bus. Je collega’s helpen je graag op weg om je deze digitale vaardigheden eigen te maken. Tijdens je inwerkperiode word je op alle vlakken goed begeleid. Wij staan voor teamwork, want samen bereik je meer.

Jij bent de ogen en oren van onze organisatie. Je houdt korte lijnen met onze consulenten beheer wanneer je sociale problematiek constateert. Ook wanneer je technische gebreken ziet die niet in jouw opdracht staan omschreven, meld je dit bij je voorman. Je wilt natuurlijk de klant zo goed mogelijk tegemoet komen.

Wij vragen
• Vmbo werk- en denkniveau;
• Je vindt het leuk om met bewoners van verschillende culturele achtergronden om te
   gaan;
• Rijbewijs B (rijbewijs E is ook handig);
• Ervaring met onderhoudswerkzaamheden;
• Dienstverlenende houding en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Je bent representatief en hebt een flexibele (werk)mentaliteit;
• De wil om te ontwikkelen en gebruik te maken van moderne technieken.

Wij bieden
Het salaris voor deze zelfstandige en afwisselende functie heeft een startniveau van € 2.344,00 en een eindniveau van € 2.802,00 bruto per maand (schaal D) op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring).
Een arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Een mooi pakket arbeidsvoorwaarden conform cao woondiensten, een uitstekend pensioen, collectieve (ziektekosten)verzekeringen bij diverse (zorg)verzekeraars en volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je belangstelling?
Stuur dan je motivatie met curriculum vitae vóór 14 oktober naar vacature@waterwegwonen.nl en overtuig ons van jouw capaciteiten!
Als je nog vragen hebt, stel die dan gerust aan Paul Hilgeman, voorman (010) 24 88 802 of aan Joost v/d Bergh, teamleider Service & Onderhoud (010) 445 13 15.