Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

"Waar nodig bieden we de klant altijd een maatwerk oplossing aan”

vitaal
Geplaatst op:
29-08-2016
Thema’s:
Vitaal
Feentra

Siegfried Gonesh, manager bij Feenstra, weet als geen ander wat huurders kunnen verwachten als een open verbrandingstoestel wordt vervangen:

“Wij zijn, samen met Bonarius, één van de installateurs die deze werkzaamheden gaan uitvoeren voor Waterweg Wonen. Dat doen we niet voor de eerste keer, we hebben al ruim 65 jaar ervaring in het hele land.

Natuurlijk is er altijd sprake van overlast als er werkzaamheden worden uitgevoerd in uw woning. Wij proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken door zoveel mogelijk de werkzaamheden gecombineerd en binnen één werkdag af te ronden. Dat betekent dus één dag overlast en dan klaar! 

Directe communicatie met de klant is voor ons heel belangrijk. Voor de start van de werkzaamheden komen we bij de bewoner thuis, we noemen dat een ‘warme opname’, dat betekent dat we de situatie komen bekijken, inmeten en indien nodig nogmaals uitleggen. Waar het nodig is bieden we de klant altijd maatwerk oplossingen aan.”

Achtergrond informatie:
In september 2016 start Waterweg Wonen met het project “Het vervangen van de open verbrandingstoestellen”. De komende maanden bereidt Waterweg Wonen dit traject voor en daarna worden gefaseerd bewoners geïnformeerd over dit traject. Waterweg Wonen verwacht binnen twee jaar alle open verbrandingstoestellen te hebben vervangen.