Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Waterweg Wonen plaatst gratis rookmelders

Toekomstbestendig Vraaggestuurd icoon_ActieplanWonen
Geplaatst op:
06-12-2021
Thema’s:
Toekomstbestendigde organisatie Vraaggestuurd Wij staan voor Actieplan Wonen
Waterweg Wonen plaatst gratis rookmelders

Heeft u nog geen rookmelder? Neem contact met ons op.

De veiligheid van huurders is belangrijk voor Waterweg Wonen. Daarom plaatsen wij al sinds 2017 stapsgewijs (gratis) rookmelders in onze huurwoningen. Wist u dat vanaf juli 2022 rookmelders zelfs verplicht zijn in ieder huis?

Heeft u nog geen rookmelder? Neem contact met ons op
Het ophangen van de rookmelders werd de afgelopen jaren zoveel mogelijk gecombineerd met andere werkzaamheden. Zoals tijdens reparatieverzoeken, huurwissel of renovatieonderhoud. Helaas heeft nog niet iedere woning een rookmelder. En omdat rookmelders verplicht worden, roepen wij de huurders die nog geen rookmelder hebben op om contact met ons op te nemen. Dan komen wij op afspraak bij u langs en plaatsen wij de rookmelder. Gratis en op de beste plek in uw woning. U kunt bellen voor een afspraak. Of stuur een mail met uw adresgegevens en telefoonnummer naar info@waterwegwonen.nl. Dan nemen wij contact met u op. 
Voor het installeren van de rookmelder werken wij alleen op afspraak en komen nooit onaangekondigd aan de deur.

10 jaar zorgenvrij
De rookmelders die wij plaatsen hebben een batterij die 10 jaar meegaat. Hierdoor hoeft pas na 10 jaar de complete melder vervangen te worden. Als huurder hoeft u dus tussentijds geen batterijen te vervangen.

Tijdige waarschuwing
Een rookmelder voorkomt helaas geen brand. Mocht het toch misgaan, dan kan een rookmelder van levensbelang zijn. Rookmelders zijn apparaten die rook (en dus brand) in een vroeg stadium ontdekken. Als een rookmelder rookdeeltjes opmerkt, zal deze direct een hard alarmsignaal maken. Een rookmelder houdt dag en nacht de wacht.