Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Wij zijn verhuisd!

Toekomstbestendig icoon_Duurzaamheid
Geplaatst op:
25-07-2016
Thema’s:
Toekomstbestendigde organisatie Wij staan voor duurzaamheid

Ons nieuwe adres: van Hogendorplaan 1011

Vanaf vandaag is Waterweg Wonen verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de van Hogendorplaan 1011 (naast winkelcentrum van Hogendorpkwartier). Na een kort feestelijk ontbijt gingen de medewerkers om 9.00 uur weer aan de slag voor de huurders van de Vlaardingse corporatie! 

Directeur-bestuurder Harrie Bosch: “Er zijn vier belangrijke redenen voor deze verhuizing. De eerste is dat het pand kleiner en flexibeler is. Dit sluit beter aan op onze krimpende organisatie. Daarnaast kunnen we met deze verhuizing de kosten behoorlijk verminderen. Simpelweg omdat we voorheen twee panden huurden aan de Nettenboetsterstraat en het Burgemeester van Lierplein en nu voldoende hebben aan dit ene pand. Het nieuwe pand zorgt er tevens voor dat alle collega’s beter kunnen samenwerken. In dit pand is er namelijk ook ruimte voor onze werkplaats. Als kers op de taart past het nieuwe pand ook goed in onze ambitie op het gebied van duurzaamheid. Het nieuwe pand is opgeleverd met het Breaam certificaat “Very Good”. Dat betekent dat er een breed scala aan duurzaamheidsaspecten zijn getroffen in het gebouw.”

Naast de wijziging in het adres is er voor de huurder nog één kleine verandering. Het is niet meer mogelijk om pinbetalingen uit te voeren op kantoor. Huurders maken steeds meer gebruik van automatische afschrijving of betalingen via Ideal op mijn.waterwegwonen.nl. Ons telefoonnummer en de openingstijden blijven hetzelfde.