Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Wij zoeken een medewerker Facilitair Management

Geplaatst op:
11-02-2020
Wij Zoeken Nieuwe Collegas Tekst

Waterweg Wonen zoekt per 1 april 2020 een enthousiaste en veelzijdige

Medewerker Facilitair Management v/m

voor 16 uur per week

Als medewerker Facilitair Management zorg je er onder andere voor dat je collega’s relevante informatie kunnen vinden in ons klantensysteem.

Wat ga je doen?
• Je werk bestaat onder andere uit het openmaken, scannen en indexeren (toewijzen aan afdeling/medewerker) van poststukken. De post komt fysiek, maar ook per e-mail en digitaal via het klantenportaal binnen;
• Ook andere taken van de afdeling Facilitair horen bij de functie. Zoals het versturen van de post, verwerken van mailings, printen van documenten, bestellen van kantoorartikelen, taart en bloemen;
• Alle voorkomende facilitaire en dienstverlenende werkzaamheden.

Wij vragen
• Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-4-niveau;
• Je hebt enige jaren ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
• Je hebt kennis van Microsoft Office, werkt secuur en stelt prioriteiten;
• Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent beschikbaar op maandag, dinsdagmiddag en woensdag en bereid om tijdens verlof en/of ziekte van collega’s extra uren te werken.

Wij bieden
• Het salaris voor deze zelfstandige en afwisselende functie heeft een startniveau van
€ 2.495,00 en een eindniveau van € 2.969,00 bruto per maand (schaal E) op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring);
• Een arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar;
• Een mooi pakket arbeidsvoorwaarden conform cao woondiensten, een uitstekend pensioen, collectieve (ziektekosten)verzekeringen bij diverse (zorg)verzekeraars;
• Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
• Een levendige werkomgeving met flexplekken.

Wie zijn wij?
Bij Waterweg Wonen werken wij met Kompassie (kompas en passie) samen aan woongeluk in Vlaardingen. We willen dat de bewoners van onze ruim 11.000 sociale huurwoningen zich geen zorgen hoeven te maken over wonen. Door te zorgen voor goede, betaalbare woningen. En mee te werken aan buurten waar iedereen er mag zijn en mensen – met al hun verschillen – prettig samenleven. Wij hebben extra oog voor hen die – om wat voor reden dan ook – meer tijdelijke ondersteuning nodig hebben.

Hoe we dat doen? Met betrokken, gemotiveerde en leergierige medewerkers voorop en het woongeluk van onze klant centraal. Werken met Kompassie betekent voor ons, werken zonder vaste procedures of vastomlijnde regels. Onze medewerkers nemen en krijgen de ruimte om zelf de juiste beslissing te nemen.
Zie jij werken met Kompassie als een uitdaging? En ga jij voor het woongeluk van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae voor 26 februari 2020 naar vacature@waterwegwonen.nl en overtuig ons van jouw capaciteiten! Als je nog vragen hebt, stel die dan gerust. Je kunt hiervoor contact opnemen met Peter Heerens. Hij is op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur te bereiken op (010) 248 88 88.

Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Graag geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.