Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Ervaar onze koopwoningen ‘live’!

Geplaatst op:
02-10-2014
voor-website-open-huizen-dag-4-oktober klein

Op zaterdag 4 oktober vindt de NVM Open Huizen Dag plaats. Ook een aantal van onze koopwoningen doet mee. Heeft u plannen om een huis te gaan kopen? Wilt u eens vrijblijvend rondkijken? U kunt tussen 11.00 en 15.00 uur deze koopwoningen zonder afspraak bezichtigen.

Sla uw slag op de Droomkoopdagen
Rondom de Open Huizen Dag organiseert Waterweg Wonen bovendien een actie, namelijk de Droomkoopdagen. Voor vijf woningen vragen wij tijdelijk een droomprijs, die voor u heel gunstig is. Let op, want het is een bodemprijs! U mag dus niet lager bieden.

De woningen die we aanbieden voor een Droomkoopprijs zijn gelegen aan de Parkweg 170, Bergweg 29, Brusselweg 43, Albertine Agneslaan 98 en Sperwerlaan 487.

Voorstel
Als u interesse heeft in één van deze woningen, dan kunt u ons een voorstel (bod) doen. Dit voorstel mag niet minder zijn dan de bodemprijs. Uw voorstel moet uiterlijk 10 oktober 12.00 uur bij ons binnen zijn. Daarna bespreken wij de biedingen.

Open huis
Tijdens het open huis op 4 oktober is het mogelijk uw droomwoning te bezichtigen. Na afloop kunt u een bod doen op de woning. Wilt u niet wachten tot de Open Huizen Dag? Wij nodigen u van harte uit om uw favoriete woning van tevoren te bezichtigen met een makelaar van Borgdorff Makelaars. U kunt hen telefonisch bereiken op nummer (010) 445 31 44.