Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Overlastklachten Floris de Vijfdelaan

icoon_Goedbeheer
Geplaatst op:
21-07-2015
Thema’s:
Wij staan voor goed beheer
Overlastklachten Fl. de Vijfdelaan bij Waterweg Wonen

Helaas ontvangen wij ze met regelmaat

Met regelmaat ontvangt Waterweg Wonen klachten over vervuiling (en vernieling) aan de Floris de Vijfdelaan in Vlaardingen. Afgelopen weekend ontvingen wij helaas weer een melding dat er geplast en gepoept was in de algemene ruimte. Op deze melding hebben wij actie ondernomen, maar helaas komen klachten van vervuiling en vernieling vaker voor. Om het tegen te gaan, hebben wij uw hulp nodig.

Vervuiling
Helaas zijn er bewoners (en/of mensen die op visite komen) die ongepast gedrag vertonen. Zij plassen, poepen, laten afval achter en spugen in de algemene ruimtes. Daarnaast wordt het hang- en sluitwerk regelmatig gesloopt. Waterweg Wonen staat dit niet toe! Dit alles is onhygiënisch en veroorzaakt een gevoel van onveiligheid.

Acties Waterweg Wonen
Zodra Waterweg Wonen wordt geïnformeerd over vervuiling of over andere zaken, pakken wij dit gelijk op. Door bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf in te schakelen en het zo spoedig mogelijk te laten opruimen.
Samen met de wijkmeesters, politie en blauwe brigade doen wij er alles aan wat binnen onze mogelijkheid ligt, maar tegen dit soort gedrag valt helaas niet tegenop schoon te maken. Wij hebben hierbij ook echt uw hulp nodig! Weet u wie de veroorzaker is? Of heeft u een sterk vermoeden? Spreek hem of haar (of de ouders van) aan en/of meld dit aan Waterweg Wonen.

Indien de dader bekend is bij Waterweg Wonen zal de rekening voor het schoonmaken aan hem/haar worden doorbelast en wordt de huurder in gebreke gesteld!

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Waterweg Wonen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer (010) 248 88 88.
U kunt uw woonzaken ook gratis online, 24 uur per dag en 7 dagen per week, regelen via mijn.waterwegwonen.nl.