Frauduleuze afschrijvingen

Geplaatst op

Er bellen meerdere huurders over vreemde afschrijvingen waar onze naam bij genoemd staat. Bij de afschrijving staat: Gomes Waterweg Wonen. De bedragen die afgeschreven zijn, variëren vooralsnog tussen de 11 en 15 euro en gaan naar een ING-rekening.

Deze bedragen zijn niet afgeschreven door Waterweg Wonen. Waterweg Wonen heeft geen ING-rekening. Staat er een dergelijke afschrijving bij de afboekingen op je rekening? Neem dan contact op met de Fraudelijn van de ING-bank: 020 228 88 00.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Deze bekende Vlaardinger vertelt in Watermerk hoe fijn ze woont

Watermerk staat zoals altijd vol met nieuws, verhalen van bewoners en woontips. Zo vertelt Roosje (‘baby Spice’ in het SBS6-programma ‘Battle of the Tributes’) hoe het bevalt in haar nieuwbouwwoning in de Westwijk. We vertellen over de nieuwe website die binnenkort live gaat. En ‘onze’ Hans van den Bosch schittert in de rubriek ‘meekijken met’.
Lees meer

Samen met gemeente Maassluis betaalbare woningen bouwen

Op maandag 5 februari ondertekenden wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis en Hans Kox, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen een intentieovereenkomst voor de gebiedsontwikkeling Station West. Hiermee spreken de gemeente en Waterweg Wonen af samen de mogelijkheden voor sociale woningbouw op deze locatie verder te onderzoeken.
Lees meer

Succesvol project ‘Prettig Wonen’ verlengd

Fijne vriendschappen, bewoners die weer regelmatig in beweging zijn. Bewoners die de eenzaamheid bestrijden door met elkaar koffie te drinken, voor elkaar te koken en samen te eten. Dat is een greep uit de waardevolle resultaten van het project Prettig Wonen. Het succes bij bewoners is reden om het project, na ruim 4 jaar, te verlengen.
Lees meer