Deze bekende Vlaardinger vertelt in Watermerk hoe fijn ze woont

Watermerk staat zoals altijd vol met nieuws, verhalen van bewoners en woontips. Zo vertelt Roosje (‘baby Spice’ in het SBS6-programma ‘Battle of the Tributes’) hoe het bevalt in haar nieuwbouwwoning in de Westwijk. We vertellen over de nieuwe website die binnenkort live gaat. En ‘onze’ Hans van den Bosch schittert in de rubriek ‘meekijken met’.
Lees meer

Winnaar Valentijnsdagactie!

Onze huurders hadden de kans om een buurman of -vrouw te nomineren voor onze Valentijnsdagactie. Ze konden aangeven waarom hun buurman of -vrouw een speciale verrassing verdiende. De gelukkige winnaar ontving een prachtig boeket bloemen.
Lees meer

Samen met gemeente Maassluis betaalbare woningen bouwen

Op maandag 5 februari ondertekenden wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis en Hans Kox, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen een intentieovereenkomst voor de gebiedsontwikkeling Station West. Hiermee spreken de gemeente en Waterweg Wonen af samen de mogelijkheden voor sociale woningbouw op deze locatie verder te onderzoeken.
Lees meer

Succesvol project ‘Prettig Wonen’ verlengd

Fijne vriendschappen, bewoners die weer regelmatig in beweging zijn. Bewoners die de eenzaamheid bestrijden door met elkaar koffie te drinken, voor elkaar te koken en samen te eten. Dat is een greep uit de waardevolle resultaten van het project Prettig Wonen. Het succes bij bewoners is reden om het project, na ruim 4 jaar, te verlengen.
Lees meer

Aedes benchmark: in de kopgroep

Ook in 2023 vergeleek brancheorganisatie Aedes de resultaten van corporaties onderling. Als we onze resultaten vergelijken met die van corporaties met gelijke omvang en opgave, dan bevinden we ons in de kopgroep. Daar zijn we blij mee en trots op!
Lees meer

Passend toewijzen

Waterweg Wonen heeft onder meer de taak om ervoor te zorgen dat de juiste woning bij de juiste huurder terecht komt. Met de nieuwe woningwet wil de overheid voorkomen dat mensen met een laag inkomen in te dure woningen gaan wonen. Dat noemen we: Passend toewijzen. Wat passend toewijzen voor u betekent hangt af van uw inkomensgroep.
Lees meer

Zo vul je je CV-ketel bij

De start van het stookseizoen is een mooi moment om de waterdruk van je cv-ketel te controleren.
Lees meer

Voor de tweede keer woongeluk in de Westwijk

"Ik nam me voor niet meer afhankelijk te zijn van anderen" Voor Daphne is haar nieuwe huis in de Westwijk een droom die uitkomt. Ze woont met haar 2 dochters en hond sinds april in de Graaf van Egmondstraat. “Een eengezinswoning was mijn doel. Ik heb jaren gespaard voor de inrichting.” Mila, woonmakelaar bij Waterweg Wonen, belde Daphne met het goede nieuws. Toevallig kruisten hun wegen elkaar al eerder.
Lees meer

Hemelvaartsdag gesloten

In verband met Hemelvaartsdag is Waterweg Wonen gesloten op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei. Maandag 22 mei staan wij weer voor je klaar.
Lees meer

Frauduleuze afschrijvingen

Er bellen meerdere huurders over vreemde afschrijvingen waar onze naam bij genoemd staat. Bij de afschrijving staat: Gomes Waterweg Wonen. De bedragen die afgeschreven zijn, variëren vooralsnog tussen de 11 en 15 euro en gaan naar een ING-rekening. Deze bedragen zijn niet afgeschreven door Waterweg Wonen. Waterweg Wonen heeft geen ING-rekening. Staat er een dergelijke afschrijving bij de afboekingen op je rekening? Neem dan contact op met de Fraudelijn van de ING-bank: 020 228 88 00.
Lees meer