Hans Kox, nieuwe directeur-bestuurder Waterweg Wonen

Geplaatst op

Per 1 oktober wordt Hans Kox de nieuwe directeur-bestuurder van Waterweg Wonen. Hij volgt daarmee Nicole Peeters op, de huidige interim-bestuurder. 

Dominic Schrijer, voorzitter RvC van Waterweg Wonen: “We hebben binnen Waterweg Wonen een mooie ambitie waarvan het sleutelwoord KOMPASSIE is. Een samenvoeging van passie, compassie en kompas. Door Hans’ brede bestuurservaring op verschillende plekken in het maatschappelijke veld, is hij zeer bekend met hedendaagse sociale vraagstukken. Hij heeft een visie hierop, een verbindende manier van samenwerken en bovendien energie om met en voor de huurders en medewerkers van Waterweg Wonen aan de slag te gaan. Eigenschappen die uitstekend passen bij KOMPASSIE en we zijn daarom heel blij om Hans te verwelkomen aan het roer van Waterweg Wonen.”

Hans Kox: “Ik dank de Raad van Commissarissen, de OR en de organisatie voor het in mij gestelde vertrouwen. Graag bouw ik met de medewerkers van Waterweg verder aan woon- en werkgeluk!

Afscheid
We nemen op 1 oktober afscheid van onze huidige interim-bestuurder, Nicole Peeters. We bedanken haar voor haar inzet, daadkracht en betrokkenheid van de afgelopen maanden. In deze periode leverden we 48 tiny houses op voor ontheemde Oekraïners in de Vlaardingse wijk Mrija en tekenden we een intentieovereenkomst met oa gemeente Vlaardingen voor de verbeteraanpak van de Zuidbuurt in de Westwijk van Vlaardingen.  

We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende periode verder kunnen bouwen aan het woongeluk van de Vlaardingers.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Deze bekende Vlaardinger vertelt in Watermerk hoe fijn ze woont

Watermerk staat zoals altijd vol met nieuws, verhalen van bewoners en woontips. Zo vertelt Roosje (‘baby Spice’ in het SBS6-programma ‘Battle of the Tributes’) hoe het bevalt in haar nieuwbouwwoning in de Westwijk. We vertellen over de nieuwe website die binnenkort live gaat. En ‘onze’ Hans van den Bosch schittert in de rubriek ‘meekijken met’.
Lees meer

Samen met gemeente Maassluis betaalbare woningen bouwen

Op maandag 5 februari ondertekenden wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis en Hans Kox, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen een intentieovereenkomst voor de gebiedsontwikkeling Station West. Hiermee spreken de gemeente en Waterweg Wonen af samen de mogelijkheden voor sociale woningbouw op deze locatie verder te onderzoeken.
Lees meer

Succesvol project ‘Prettig Wonen’ verlengd

Fijne vriendschappen, bewoners die weer regelmatig in beweging zijn. Bewoners die de eenzaamheid bestrijden door met elkaar koffie te drinken, voor elkaar te koken en samen te eten. Dat is een greep uit de waardevolle resultaten van het project Prettig Wonen. Het succes bij bewoners is reden om het project, na ruim 4 jaar, te verlengen.
Lees meer