Intensief-Beheer-Week op 'de Eilandjes' van de Westwijk!

Geplaatst op

Vorige week was de intensief-beheer-week op 'de Eilandjes' in de Zuidbuurt van de Westwijk! Hoewel de huurders weten dat hun woningen gesloopt worden, wilden wij tot die tijd zichtbaar zijn en samen met de bewoners zorgen voor een goed beheer van de woningen en leefomgeving.

Gedurende deze week gingen we langs de deuren om te vragen hoe het met iedereen gaat en wat we kunnen doen om de woningen goed te houden. We plaatsten grofvuilcontainers, hadden onderhoudsmannen paraat voor kleine klusjes en Stroomopwaarts ruimde zwerfvuil op. Ook beantwoordden we vragen over urgentie, de woonpas en verhuizen.

Woensdagmiddag deelden we samen met MeGreen en Wij de Westwijk balkonbakken en plantjes uit, zodat alles er weer fleurig uitziet!

Ondertussen zijn we druk bezig met de vernieuwingsplannen voor de Zuidbuurt. Een deel van de woningen wordt gerenoveerd, een deel gesloopt. Zo werken we samen aan een betere toekomst voor de buurt!


Deel dit nieuws

Overig nieuws

Let op! Nepagenten actief!

Er zijn oplichters actief die zich voordoen als agenten. Ze gebruiken slimme praatjes om slachtoffers, vooral ouderen, over te halen hun geld en waardevolle spullen af te geven.
Lees meer

Inwoners denken actief mee over plannen Station Maassluis West

Het participatietraject rondom Station Maassluis West is in volle gang. Sinds de informatiebijeenkomst op 24 april hebben inwoners van Maassluis kunnen meedenken over de plannen via straatinterviews, werksessies en door het invullen van de enquête.  
Lees meer