Winnaar Valentijnsdagactie!

Geplaatst op

Onze huurders hadden de kans om een buurman of -vrouw te nomineren voor onze Valentijnsdagactie. Ze konden aangeven waarom hun buurman of -vrouw een speciale verrassing verdiende. De gelukkige winnaar ontving een prachtig boeket bloemen.

Henk Odijk is de gelukkige winnaar van onze Valentijnsdagactie! Hij is door maar liefst drie buren genomineerd vanwege zijn buitengewone inzet voor de straat. Als blijk van waardering voor zijn betrokkenheid en vriendelijkheid heeft hij een prachtig Valentijnsboeket ontvangen. Henk, hartelijk bedankt voor alles wat je doet!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Deze bekende Vlaardinger vertelt in Watermerk hoe fijn ze woont

Watermerk staat zoals altijd vol met nieuws, verhalen van bewoners en woontips. Zo vertelt Roosje (‘baby Spice’ in het SBS6-programma ‘Battle of the Tributes’) hoe het bevalt in haar nieuwbouwwoning in de Westwijk. We vertellen over de nieuwe website die binnenkort live gaat. En ‘onze’ Hans van den Bosch schittert in de rubriek ‘meekijken met’.
Lees meer

Samen met gemeente Maassluis betaalbare woningen bouwen

Op maandag 5 februari ondertekenden wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis en Hans Kox, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen een intentieovereenkomst voor de gebiedsontwikkeling Station West. Hiermee spreken de gemeente en Waterweg Wonen af samen de mogelijkheden voor sociale woningbouw op deze locatie verder te onderzoeken.
Lees meer

Succesvol project ‘Prettig Wonen’ verlengd

Fijne vriendschappen, bewoners die weer regelmatig in beweging zijn. Bewoners die de eenzaamheid bestrijden door met elkaar koffie te drinken, voor elkaar te koken en samen te eten. Dat is een greep uit de waardevolle resultaten van het project Prettig Wonen. Het succes bij bewoners is reden om het project, na ruim 4 jaar, te verlengen.
Lees meer