Winnaar Valentijnsdagactie!

Geplaatst op

Onze huurders hadden de kans om een buurman of -vrouw te nomineren voor onze Valentijnsdagactie. Ze konden aangeven waarom hun buurman of -vrouw een speciale verrassing verdiende. De gelukkige winnaar ontving een prachtig boeket bloemen.

Henk Odijk is de gelukkige winnaar van onze Valentijnsdagactie! Hij is door maar liefst drie buren genomineerd vanwege zijn buitengewone inzet voor de straat. Als blijk van waardering voor zijn betrokkenheid en vriendelijkheid heeft hij een prachtig Valentijnsboeket ontvangen. Henk, hartelijk bedankt voor alles wat je doet!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Let op! Nepagenten actief!

Er zijn oplichters actief die zich voordoen als agenten. Ze gebruiken slimme praatjes om slachtoffers, vooral ouderen, over te halen hun geld en waardevolle spullen af te geven.
Lees meer

Intensief-Beheer-Week op 'de Eilandjes' van de Westwijk!

Vorige week was de intensief-beheer-week op ''de Eilandjes'' in de Zuidbuurt van de Westwijk! Hoewel de huurders weten dat hun woningen gesloopt worden, wilden wij tot die tijd zichtbaar zijn en samen met de bewoners zorgen voor een goed beheer van de woningen en leefomgeving.
Lees meer