Skip to content

Serviceabonnement

Sommige kleine reparaties moet je zelf oplossen. Maar misschien ben je niet zo handig of heb je weinig tijd. Dan raden wij ons serviceabonnement aan.

Wat is een serviceabonnement?

Onderhoud aan je woning is heel belangrijk. Waterweg Wonen neemt een groot deel van het onderhoud voor haar rekening. Voor kleine reparaties en dagelijkse onderhoud is de huurder zelf verantwoordelijk.

Voor klein onderhoud kun je een serviceabonnement afsluiten
Je kunt een serviceabonnement afsluiten bij Waterweg Wonen voor 3,60 euro per maand. Je kunt daarmee een aantal onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren, die je normaal gesproken zelf moet doen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van sloten, het bijvullen van de cv-installatie of het vervangen van kraanleertjes. Er komt een vakman van Waterweg Wonen bij je langs om de werkzaamheden uit te voeren. Meer informatie vind je in onze brochures 'Serviceabonnement' en het 'Onderhouds ABC'.

Geen serviceabonnement in geval van een deurwaarder
Je kunt geen gebruikmaken van het serviceabonnement als je door een huurachterstand bij de deurwaarder bent terechtgekomen. Pas wanneer alles betaald is, kan je weer gebruik maken van het serviceabonnement.

Serviceabonnement aanvragen

Vraag een serviceabonnement aan en laat ons kleine reparaties uitvoeren.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen