Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Groot onderhoud Bonnweg afgerond

icoon_ActieplanWonen
Geplaatst op:
26-06-2013
Thema’s:
Wij staan voor Actieplan Wonen

De afgelopen maanden zijn de 91 woningen in de flat aan de Bonnweg opgeknapt. De woningen zijn onder andere voorzien van extra isolatie, nieuwe ramen en deuren, mechanische ventilatie, nieuwe rioleringen en leidingen, een compleet nieuwe badkamer en toilet en een groot aantal woningen van een nieuwe keuken. Aan het gebouw zelf is ook het nodige onderhoud gepleegd. Houtwerk en gevels zijn geschilderd, de galerij is opgehoogd, trappenhuizen zijn geschilderd en betegeld en voorzien van een nieuw plafond. Bovendien is een scootmobielruimte gemaakt en de hoofdentree heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Alleen de liftinstallateur verricht de komende weken nog extra werkzaamheden aan de lift zodat de liften op elke etage kunnen stoppen.

Opleverfeest
Kortom er is een hoop gebeurd! Helaas was het dan ook niet te voorkomen dat de bewoners op enig moment overlast hebben ervaren. Gelukkig bleek tijdens het opleverfeest op woensdag 26 juni dat de bewoners tevreden zijn met het eindresultaat. Gezamenlijk met de bewoners, aannemer Era Contour en Waterweg Wonen hebben we dit gevierd onder het genot van een hapje en een drankje.

Hoofdstedenbuurt
Met het afronden van de groot onderhoudswerkzaamheden aan de Bonnweg zijn alle woningen in de Hoofdstedenbuurt nu opgeknapt. De woningen in de Hoofdstedenbuurt hebben hierdoor meer wooncomfort gekregen en zeker mede door de nieuwe galerijhekken en opgeknapte entrees een andere uitstraling.