Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Start verkoop

icoon_ActieplanWonen
Geplaatst op:
03-02-2015
Thema’s:
Wij staan voor Actieplan Wonen
logo met vogels

De Nieuwe Vogelbuurt - Ruimte voor jouw toekomst!

Op zaterdag 7 maart 2015 starten Waterweg Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid West tijdens Woonbeurs Vlaardingen met de verkoop van de eerste 19 eengezinswoningen in De Nieuwe Vogelbuurt.

De koopwoningen, onder de naam De Broedvogel fase 1, hebben een woonoppervlakte van circa 116 m² en zijn vanaf € 214.000,- vrij op naam. Naar verwachting wordt de eerste paal in de zomer van 2015 geslagen en worden de eerste woningen voor het einde van het jaar opgeleverd.

Ruimte voor jouw toekomst
De wijk Vlaardingen Holy-Zuidoost ondergaat de komende jaren een ware metamorfose onder de naam De Nieuwe Vogelbuurt. Het wordt bij uitstek een plek waar starters en jonge gezinnen zich thuis voelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt, waar tegelijkertijd alle voorzieningen in de buurt zijn. In totaal realiseren Waterweg Wonen en Dura Vermeer in samenwerking 430 aantrekkelijke eengezinswoningen in de wijk. De Broedvogel fase 1 is de eerste fase die in verkoop gaat.

Meer weten?
Bezoek tussen 10.00 en 16.00 uur de stand van De Nieuwe Vogelbuurt op Woonbeurs Vlaardingen om de verkoopmap van De Broedvogel fase 1 in ontvangst te nemen, je in te schrijven voor een woning of om meer informatie te krijgen over de andere nieuwbouwplannen in De Nieuwe Vogelbuurt.