Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Woononderzoek

icoon_Maatwerk
Geplaatst op:
01-10-2014
Thema’s:
Wij staan voor maatwerk
Beeld brief-schrijven

Hoe tevreden bent u over uw woonsituatie?

De gemeente Vlaardingen en de Vlaardingse woningcorporaties willen graag weten hoe tevreden Vlaardingers zijn met hun woonsituatie, wat ze van hun buurt vinden en of ze verhuiswensen hebben. Om dit te onderzoeken doet de gemeente mee aan het landelijke WoonOnderzoek van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook u kunt gevraagd worden om aan dit onderzoek deel te nemen.

De gemeente vindt het belangrijk dat het beleid zoveel mogelijk aansluit bij de beleving en wensen van de inwoners. De antwoorden die worden gegeven, zijn daarom belangrijk en worden gebruikt om een goed woonbeleid te kunnen voeren. Het CBS kiest willekeurig inwoners uit om mee te doen aan het onderzoek. Deze inwoners kunnen tot april 2015 een uitnodiging ontvangen om via internet of telefonisch deel te nemen aan het onderzoek.

De gemeente Vlaardingen en de Vlaardingse woningcorporaties kijken uit naar de resultaten en bedanken u alvast voor uw medewerking. U kunt voor meer informatie kijken op  www.rijksoverheid.nl/woon of www.woononderzoek.nl