Nieuwste editie Watermerk is klaar!

Geplaatst op

De zomereditie van Watermerk valt dit weekend in de brievenbus van onze huurders. Het is weer een prachtige editie geworden, met veel leesplezier voor jong en oud. Dat wordt genieten!

Nieuws, verhalen en handige tips
Watermerk staat zoals altijd vol met nieuws, verhalen van bewoners en handige tips. Zo lees je:

  • hoe de nieuwe kleuren voor de Eleonorastraat tot stand zijn gekomen dankzij de input van bewoners;

  • waarom Naima Vlaardingen gaat missen na meer dan 40 jaar hier wonen;

  • waar je terecht kunt met je woonvragen;

  • waarom Judith enthousiast is over onze nieuwe website.

Dat en nog veel meer in deze editie van Watermerk. Veel leesplezier!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Fotograaf: Michelle Muus

Waterweg Wonen behoudt sociale huurwoningen voor Maassluis

Op 1 december verwelkomt Waterweg Wonen in 1 keer 257 sociale huurders uit Maassluis. Op maandag 7 oktober tekenden Hans Kox, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen en Richard Feenstra, Raad van Bestuur van Hef Wonen, hiervoor een koopovereenkomst. Doordat Waterweg Wonen de woningen overneemt van Hef Wonen blijven deze sociale woningen behouden voor de doelgroep. En dat was voor Waterweg Wonen de belangrijkste afweging. “We voelen ons verantwoordelijk voor behoud en groei van betaalbare huurwoningen in deze tijd van woningnood. Naast betrokken partner in Vlaardingen, zijn we dat nu ook in de regio. ”, zegt Hans Kox.
Lees meer

Geslaagde Struikroveractie in Zeevaardersbuurt

In de Zeevaardersbuurt staan grote veranderingen op de planning. De bestaande woningen worden gesloopt om ruimte te maken voor nieuwbouw. Maar voordat dat gebeurt, hebben we op 5 oktober samen met bewoners en Samenwerking een succesvolle Struikroveractie gehouden. Tijdens deze actie konden bewoners planten en struiken uit de tuinen van de te slopen huizen meenemen naar hun eigen tuin of balkon. Zo geven we de planten een tweede leven én maken we de wijk groener.
Lees meer