Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Afscheid en nieuwe leden binnen onze RvC

Geplaatst op:
06-05-2024
Foto Rvc Mmuus

In april vond een aantal wisselingen plaats in onze Raad van Commissarissen (RvC). Sigrid Pikker trad af omdat zij de toegestane 2 termijnen heeft volgemaakt. Chantal Roest en Karim El-Khetabi zijn toegetreden tot de RvC na een positieve zienswijze door de Autoriteit Woningcorporaties. 

Chantal heeft haar sporen verdiend in de digitale sector. Ze heeft grote interesse voor technologische vooruitgang in relatie tot mensen en een sterk inzicht in datamanagement. Bovendien is ze van nature maatschappelijk betrokken. Haar ervaring is erg welkom, o.a. gezien de digitaliseringsopgave die Waterweg Wonen op zich af ziet komen de aankomende jaren. Chantal neemt ook het voorzitterschap van de Remuneratiecommissie over van Sigrid.

Karim is gekozen op voordracht van de Huurdersvertegenwoordiging en heeft een ruime bestuurlijke ervaring, zowel in de publieke als private sector. Hij is maatschappelijk betrokken en heeft goed inzicht in maatschappelijke problematiek. Met name als het gaat om kans(on)gelijkheid, migratie en opleiding/werk.

Dominic Schrijer, voorzitter RvC: “Ik ben blij dat we Chantal en Karim kunnen verwelkomen. Met hun specifieke kennis, ervaring en achtergrond zijn zij een waardevolle aanvulling op de RvC. En ik wil Sigrid nogmaals bedanken voor haar inzet en gedrevenheid van de afgelopen jaren.”