Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Huur betalen Hoe kun je je huur betalen?

De huur kun je bij Waterweg Wonen op meerdere manieren betalen

Automatische afschrijving
Een automatische afschrijving is voor jou heel gemakkelijk. Het betalen gaat automatisch, je vergeet dus nooit te betalen. Een automatische afschrijving kan alleen als je daar zelf toestemming voor geeft. 

Je kunt toestemming geven met deze machtigingskaart. Vul de kaart volledig in en stuur deze per post naar: Waterweg Wonen, Antwoordnummer 150, 3130 WB Vlaardingen. (Een postzegel is niet nodig.) Het is niet mogelijk om een machtiging digitaal te regelen, omdat je een handtekening moet plaatsen voor akkoord.

Hoe kan ik een automatische incasso terugboeken?
Haalt iemand een bedrag van je rekening via automatische incasso? En wil je dit niet? Dan kun je het geld zelf terugboeken (storneren) binnen 8 weken. Je kunt ook de bank vragen dit voor je te doen.

Stoppen - automatische afschrijving
Je kunt ook stoppen met de automatische afschrijving. Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen. Maak dan gebruik van de kaart intrekken machtiging. Vul de kaart volledig in en stuur deze naar: Waterweg Wonen, Antwoordnummer 150, 3130 WB Vlaardingen. (Een postzegel is niet nodig.)

Mijn.waterwegwonen.nl 
Het is ook mogelijk om via mijn.waterwegwonen.nl de huur te betalen. Dat is mogelijk door het gebruik van IDeal. Bent je je inloggegevens voor mijn.waterwegwonen.nl kwijt? Neem dan contact op met Waterweg Wonen, 010 248 88 88.

Meer informatie lees je in de brochure huurbetaling.