Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Huur betalen Hoe kunt u uw huur betalen?

De huur kunt u bij Waterweg Wonen op diverse wijze betalen.

Automatische afschrijving
Een automatische afschrijving is voor u heel gemakkelijk. Het betalen gaat automatisch, u vergeet dus nooit te betalen. Een automatische afschrijving kan alleen als u daar zelf toestemming voor geeft. 

U kunt toestemming geven met deze machtigingskaart. Vul de kaart volledig in en stuur deze per post naar: Waterweg Wonen, Antwoordnummer 150, 3130 WB Vlaardingen. (Een postzegel is niet nodig). Het is niet mogelijk om een machtiging digitaal te regelen, omdat u een handtekening moet plaatsen voor akkoord.

Betaalt u de huur met een automatische incasso, dan doet u automatisch mee aan een leuke winactie. Met als een hoofdprijs één maandhuur gratis. Meer weten over de prijzen en voorwaarden, bekijk dan dit nieuwsartikel.

Niet eens met de afschrijving?
Dan heeft u een maand de tijd om uw bank- of girokantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken. U kunt dat doen met de terugboekingskaart.

Stoppen - automatische afschrijving
U kunt ook stoppen met de automatische afschrijving. Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen. Maak dan gebruik van de kaart intrekken machtiging. Vul de kaart volledig in en stuur deze naar: Waterweg Wonen, Antwoordnummer 150, 3130 WB Vlaardingen. (Een postzegel is niet nodig).

Mijn.waterwegwonen.nl 
Het is ook mogelijk om via mijn.waterwegwonen.nl de huur te betalen. Dat is mogelijk door het gebruik van IDeal. Bent u uw inloggegevens voor mijn.waterwegwonen.nl kwijt? Neem dan contact op met Waterweg Wonen, 010 248 88 88.

Meer informatie leest u in de brochure huurbetaling.