Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Bestaande bouw Kopen bij Waterweg Wonen

Waterweg Wonen verkoopt bestaande huurwoningen.

Met deze verkopen is het mogelijk om onze huurwoningen te renoveren en nieuwe huurwoningen - met een betaalbare huur – te bouwen. Waterweg Wonen heeft verschillende typen woningen te koop in de diverse wijken van Vlaardingen. Ons koopaanbod kan je momenteel vinden op de websites van onze partners: www.borgdorff.nl en www.vandrielmakelaardij.nl

Extra voordeel voor huurders van Waterweg Wonen:
Voor iedere huurder van een sociale huurwoning met kooplabel is er het aanbod om hun eigen woning te kopen. Voor huurders van Waterweg Wonen die een sociale huurwoning willen kopen, heeft Waterweg Wonen een aantrekkelijk aanbod. Voor hen hebben wij een kortingsregeling ingesteld. Afhankelijk van uw totale woonduur bij Waterweg Wonen kan de korting op de koopsom oplopen tot maar liefst tien procent. Kijk snel hoeveel korting je krijgt!

Eengezinswoningen
Soms besluiten we om sociale eengezinswoningen te verkopen zodra ze leegkomen. Deze eengezinswoningen worden eerst te koop aangeboden aan de huidige huurder en daarna aan alle sociale huurders. Als de woning op deze manier niet verkocht wordt, dan bieden we de eengezinswoningen aan iedereen te koop aan.