Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Komt u voor een financiële bijdrage in aanmerking?

Betaalbaar icoon_Partnerschap icoon_Rendement
Geplaatst op:
10-05-2016
Thema’s:
Betaalbare sociale huurwoningen Wij staan voor Partnerschap Wij staan voor rendement
Info Waterweg Wonen over extra financiële bijdrage

Folder ‘Krijg nou wat!’ 2016 beschikbaar

Als u een laag inkomen heeft, kan het zijn dat u in aanmerking komt voor diverse regelingen. Regelingen die u of uw gezin een steuntje geven om mee te doen met activiteiten in de maatschappij. In de folder ‘Krijg nou wat!’ van 2016 staan de minimaregelingen voor de inwoners van de gemeente Vlaardingen beschreven. Deze regelingen zijn er niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering, maar bijvoorbeeld ook voor werkende mensen met een laag salaris.

De regelingen maken het gemakkelijker om deel te nemen aan activiteiten buiten de deur. Zeker voor kinderen is het belangrijk dat zij kunnen blijven sporten of naar muziekles kunnen gaan. De individuele inkomenstoeslag, de vrijwilligersbonus en een bijdrage in de aanvullende ziektekostenverzekering zijn ook onderdelen van de regelingen.

Regeling aanvragen
Komt u voor een of meerdere regelingen in aanmerking? Sinds 1 april 2016 voert Stroomopwaarts MVS deze aanvragen uit. In de ‘Krijg nou wat!’-folder leest u de voorwaarden en spelregels voor de aanvragen. Deze kunt u ook vinden op de website.