Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Huurwoningen De Nieuwe Vogelbuurt

vitaal
Geplaatst op:
20-04-2016
Thema’s:
Vitaal
IMG_0331

Deze woningen zijn reeds verhuurd

In de Nieuwe Vogelbuurt zijn 19 huur-eengezinswoningen gerealiseerd. Deze huurwoningen zijn reeds verhuurd en er zijn geen plannen voor nog meer huurwoningen in deze wijk.

Wie gaan er wonen?
Vanuit onze maatschappelijk betrokkenheid  gunnen wij iedereen een passende woning. Juist ook de mensen die een positief zetje in de rug nodig hebben. Daarom verhuren wij in De Nieuwe Vogelbuurt 2 eengezinswoningen aan Stichting de Spil. Nu kunnen acht jongeren, met een verstandelijke beperking,  zelfstandig wonen met ondersteuning van Stichting de Spil.

Daarnaast zijn er 15 huurwoningen verhuurd aan mensen die de wijk al erg goed kennen. Deze huurders woonden namelijk in één van de eengezinswoningen die gesloopt gaan worden voor de volgende fasen van De Nieuwe Vogelbuurt. Met een urgentieverklaring hebben zij voorrang gekregen op een eengezinswoning in hun vertrouwde wijk.

Dat betekent dat er uiteindelijk twee eengezinswoningen zijn geadverteerd op maandag 22 februari 2016 via Woonnet-Rijnmond. Op basis van de regels die gelden bij Woonnet-rijnmond zijn de laatste twee woningen verhuurd.