Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Aedes-benchmark 2015

icoon_Goedbeheer icoon_Maatwerk icoon_Partnerschap icoon_Rendement
Geplaatst op:
26-11-2015
Thema’s:
Wij staan voor goed beheer Wij staan voor maatwerk Wij staan voor Partnerschap Wij staan voor rendement
Waterweg Wonen Vlaardingen

Waterweg Wonen één van de koplopers

VLAARDINGEN, 26 november 2015 - Waterweg Wonen scoort goed in de Aedes-benchmark. Met het eindresultaat AA behoort Waterweg Wonen tot de groep van de koplopers. Waterweg Wonen is één van de 26 woningcorporaties die tot deze groep behoort. In totaal hebben 271 corporaties met beide onderdelen in deze benchmark meegedaan.

Het overkoepelende orgaan voor woningcorporaties Aedes vergelijkt gegevens van corporaties onderling op het gebied van bedrijfslasten en huurdersoordeel. De benchmark bestaat nu twee jaar en in vergelijking met vorig jaar heeft Waterweg Wonen als het gaat om de resultaten een mooie sprong gemaakt.

Harrie Bosch directeur-bestuurder van Waterweg Wonen: “Bij de vorige meting haalden we een mooi resultaat BB, daarmee behoorden we tot de middengroep. Een prima positie, maar juist het afgelopen jaar hebben we veel  energie gestopt in het verminderen van onze bedrijfslasten. Dit is gelukt. Daarbij hanteren we  het uitgangspunt dat we de dienstverlening voor onze klanten op hetzelfde niveau willen houden. We zijn daarom extra blij dat we in deze benchmark kunnen zien dat onze huurders onze dienstverlening met een hoog cijfer waarderen 7,6. Deze waardering geldt in het bijzonder voor het reparatieonderhoud. Ik zie deze resultaten als een aanmoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan.”

Bekijk de website www.aedes.nl voor meer informatie.