Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Een feestje voor onze Gouden Huurders

Geplaatst op:
18-05-2022

Dit jaar konden we onze Gouden Huurders weer écht in het zonnetje zetten. En dat deden we graag. Want wij zijn heel blij met onze trouwe huurders die al 50 jaar dezelfde woning huren.

We organiseerden een gezellige high tea op ons kantoor
Daar werden onze gasten ontvangen door medewerkers van Waterweg Wonen. De ruimte was feestelijk versierd, de rode loper lag uit. Er stond een fotospiegel klaar om voor iedereen een mooie herinnering vast te leggen. Onder het genot van een heerlijke high tea was er nog een vermakelijke quiz. Waarmee natuurlijk een leuke prijs te winnen was: heerlijke Vlaardingse ijzerkoekjes.

Het was een geslaagde middag
De sfeer was geweldig. Iedereen had zin in het feestje. Er is veel gelachen. En zelfs gezongen door een van de klanten toen er een muziekvraag in de quiz voorbijkwam. Aan de tafeltjes was veel gezelligheid, iedereen was met elkaar in gesprek. Veel herinneringen zijn gedeeld. We hebben veel mooie verhalen gehoord.   

Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn
Maar ook hen hebben we in het zonnetje gezet. Wij hebben hen verrast met een mooie bos bloemen. Een klein beetje feest in huis.

Zijn we iemand vergeten uit te nodigen?
Helaas kan dat gebeuren, ondanks onze zorgvuldigheid. Geef het gerust aan ons door via info@waterwegwonen.nl of (010) 248 88 88.  Dan krijgt deze Gouden Huurder een uitnodiging voor het feestje van volgend jaar.