Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Klussen in huis? Dat mag!

Geplaatst op:
24-03-2023
Klussen

Wil je graag je wooncomfort in huis vergroten en een verandering in je huis aanbrengen? Dat kan! Want Waterweg Wonen vindt het belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen huis. Daarom bieden wij jou graag de mogelijkheid om je woning aan te passen aan jouw eigen wensen.

Natuurlijk zijn er wel spelregels
Een aanpassing of verandering in de woning kan invloed hebben op de kwaliteit en de verhuurbaarheid van de woning. Daarom is het belangrijk om na te gaan of je vooraf toestemming moet vragen.

We hebben een handige brochure waar je alle informatie over klussen in huis kunt lezen. Je vindt de brochure 'Thuis in je huis' op deze pagina. De volgende informatie vind je in deze brochure:

- de procedure
- algemene regels
- 3 soorten veranderingen
- thuis-in-je-huisoverzicht

Wij behandelen je aanvraag volgens het ZAV-beleid (Zelf aan te brengen Veranderingen-beleid). Daarnaast geldt er nog een aantal andere belangrijke spelregels. Zo moet je de verandering bijvoorbeeld veilig en op de juiste manier uitvoeren.

Heb je toestemming nodig? Vul dan het ‘aanvraagformulier zelf aangebrachte veranderingen’ aan. Je vindt dit formulier op deze pagina.

Meer informatie
Mocht je na het lezen van bovenstaande of de brochure nog vragen hebben, dan helpen onze medewerkers je graag verder. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via www.waterwegwonen.nl of telefonisch op 010 248 88 88.  Mailen kan natuurlijk ook: info@waterwegwonen.nl.