Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Wij zoeken een nieuwe collega

Geplaatst op:
17-10-2016
Klusbus

Medewerker service en onderhoud m/v

Als medewerker Service & Onderhoud voer je zelfstandig en servicegericht onderhoudswerkzaamheden uit. Dit doe je binnen de gestelde tijds- en kwaliteitsnormen. De werkzaamheden bestaan uit timmer-, loodgieter-, metsel- en stucwerkzaamheden.

Naast deze onderhoudswerkzaamheden, beheer en onderhoud je ook je eigen materiaal en gereedschap. Deze zijn altijd piekfijn in orde. Met de collega’s van de afdeling heb je dagelijks contact. Informatie-uitwisseling, voortgang en afstemming van je werk staan hierbij centraal. Je hebt veel contact met bewoners, maar ook met aannemers en installatiebedrijven. Je gaat discreet om met de persoonlijke gegevens van klanten.

Kennis en kunde
• MBO werk- en denkniveau, bouwkundige richting
• Rijbewijs B is een vereiste • VCA diploma is een pré
• Ervaring met onderhoudswerkzaamheden
• Dienstverlenende houding en goede contactuele vaardigheden
• Representatief, flexibel en stressbestendig
• Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied

Salaris
Het salaris voor deze zelfstandige en afwisselende functie heeft een startniveau van € 2.204,00 en een eindniveau van € 2.754,00 bruto per maand (schaal D) op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring).

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie met curriculum vitae vóór 7 november 2016 naar vacature@waterwegwonen.nl en overtuig ons van jouw capaciteiten. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henk Verboon, voorman of Jos Verboom, teamleider Service & Onderhoud. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wij willen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.